Ne frymezohemi nga objekte te cilat ne pamje te pare mund te duken jo interesante. Idea jone eshte te krijojme nje studio dizenjimi ndryshe [nje laborator idesh dhe objektesh]. Kjo studio do te bazohet mbi konceptin e ankandit. Target grupi jone eshte teper i gjere dhe perfshin pothuajse te gjitha moshat dhe te gjitha statuset qe kerkojne te shprehen permes hapesirave qe i rrethojne. Krijimtaria eshte fjala kyce e te gjithe veprimtarise tone dhe eshte ajo cfare e ben punen edhe me terheqese.

Saturday, May 18, 2013

Fletpalosje- RED


No comments:

Post a Comment