Ne frymezohemi nga objekte te cilat ne pamje te pare mund te duken jo interesante. Idea jone eshte te krijojme nje studio dizenjimi ndryshe [nje laborator idesh dhe objektesh]. Kjo studio do te bazohet mbi konceptin e ankandit. Target grupi jone eshte teper i gjere dhe perfshin pothuajse te gjitha moshat dhe te gjitha statuset qe kerkojne te shprehen permes hapesirave qe i rrethojne. Krijimtaria eshte fjala kyce e te gjithe veprimtarise tone dhe eshte ajo cfare e ben punen edhe me terheqese.

Monday, May 20, 2013

Room with pallet

                                           
                                         Redesign- room with pallet

2 comments:

 1. Hello I'am Chris From France!!
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging

  ReplyDelete